Rajković slomio nos, krvav izašao sa terena! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković slomio nos, krvav izašao sa terena! (foto)

Srpski reprezentativac morao van terena već posle pola sata igre.

Današnji meč između Krotonea i Palerma (1:1) obeležila je i povreda srpskog reprezentativnog štopera Slobodana Rajkovića.

On je teren napustio krvave glave, nije mogao da nastavi meč, a tokom večeri iz Palerma je saopšteno da je srpski reprezentativac doživeo frakturu nosa i da će ostati u bolnici u Peskari do sutra, kako bi se utvrdila još preciznija dijagnoza.

Ovo su loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vesti i za srpskog selektora Slavoljuba Muslina pred oktobarski nastavak kvalifikacija za Mondijal, a mi naravno Rajkoviću želimo što brži oporavak i povratak na teren.

Non sapevo fosse MMA, presto in TV e sul web. #CrotonePalermo #SerieA #QCC pic.twitter.com/qi3q6E7kXk

— CALCIATORI BRUTTI (@CB_Ignoranza) September 18, 2016
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RAJKOVIĆ OBLIVEN KRVLJU: Strašna povreda srpskog reprezentativca (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016

Printskrin: Twitter.com/@CB_Ignoranza..Slobodan Rajković je teško povređen u meču Serije A između Krotonea i njegovog Palerma. Do povrede je došlo posle jednog sudara srpskog reprezentativca sa njegovim golomanom. Posavec je krenuo na loptu na koju je išao i Rajković, a srpski fudbaler je iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.