RAJKOVIĆ OBLIVEN KRVLJU: Strašna povreda srpskog reprezentativca (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJKOVIĆ OBLIVEN KRVLJU: Strašna povreda srpskog reprezentativca (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Twitter.com/@CB_Ignoranza

Slobodan Rajković je teško povređen u meču Serije A između Krotonea i njegovog Palerma. Do povrede je došlo posle jednog sudara srpskog reprezentativca sa njegovim golomanom. Posavec je krenuo na loptu na koju je išao i Rajković, a srpski fudbaler je iz tog duela izvukao deblji kraj.

Slomljen mu je nos i lice mu je bilo obliveno krvlju. Prizor je bio zastrašujuć, a Rajković >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je napustio teren odmah posle toga u 29. minutu.

Upravo posle tog sudara Krotone je i postigao gol preko Marsela Trote, koji je iskoristio sudar Rajkovića i golmana Palerma. Ipak, do kraja su Sicilijanci uspeli da izjednače preko Nestorovskog u drugom poluvremenu.

Pogledajte i kako je došlo do povrede Rajkovića.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.