Rafa nastavlja dominaciju

Izvor: RTS, 29.Apr.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa nastavlja dominaciju

Nadal pobedio Ferera i potvrdio dominaciju na šljaci. Španac Rafael Nadal je postao prvi teniser u Open eri koji je sedam i više puta osvojio dva ATP turnira pošto je u finalnom meču Barseloni savladao zemljaka Davida Ferera sa 7:6 (7:1), 7:5.

Svetski broj dva je protiv Ferera ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 21. uzastopnu pobedu na šljaci i sedmi put zaredom trijumfovao u Barseloni, nedelju dana nakon što se na mastersu u Monte Karlu okitio rekordnom osmom uzastopnom titulom.

Nadal je na turniru serije 500, koji je igran za nagradni fond od dva miliona evra, osvojio ukupno 48. ATP titulu u karijeri, od kojih 10 na gren-slem turnirima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal najbolji u Barseloni

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2012

Španac Rafael Nadal je postao prvi teniser u Open eri koji je sedam i više puta osvojio dva ATP turnira pošto je u nedelju u finalnom meču u Barseloni savladao zemljaka Davida Ferera 7:6 (7:1), 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nadal osvojio i Barselonu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Apr.2012

Španac Rafael Nadal osvojio je ATP turnir u Barseloni pošto je danas u finalu savladao zemljaka Davida Ferera sa 7:6 (7:1), 7:5...Nadal je protiv Ferera ostvario 21. uzastopnu pobedu na šljaci i sedmi put zaredom trijumfovao u Barseloni.Rafa je na turniru serije 500, koji je igran za nagradni...

Nastavak na NaDlanu.com...

SO: Lajović i Đoković na terenu

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 00:20

Srpski teniseri Dušan Lajović i Marko Đoković u ponedeljak startuju na ATP turniru Srbija Open u Beogradu, koji se igra za nagradni fond od 418.700 evra...Lajović u meču prvog kola igra posle 16 sati protiv Rusa Jevgenija Donskoja, dok je rival Marka Đokovića posle 20 sati Italijan Filipo Volandri...Pre...

Nastavak na B92...

Zašto je Rafael Nadal kralj šljake?

Izvor: B92, 30.Apr.2012

Iako je brojnim vrhunskim rezultatima dokazao da je svestran igrač, ime Rafaela Nadala ipak se najprirodnije povezuje sa šljakastim podlogama...Nadal je u ranoj fazi karijeri bio poznat kao "kralj šljake", a taj naziv više se ne koristi često samo zato što je Španac postao i te kako uspešan i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.