Radonjić: I sa +11 nismo favoriti

Izvor: B92, 07.Apr.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: I sa +11 nismo favoriti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli' nisu favoriti pred revanš sa Uniksom u polufinalu Evrokupa, uprkos prednosti od 11 poena.

Košarkaši Crvene zvezde slavili su sa 63:52 u prvom meču, pred prepunom beogradskom "Kombank arenom", a revanš se igra u Kazanju u sredu od 17 časova, uz direktan prenos na televiziji B92.

Uniks je protivnik koji je sposoban da savlada najkvalitetnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evropske ekipe. Iskustvo i kvalitet koji poseduje, ali i domaći teren biće im svakako prednost. Moramo da odigramo maksimalno svih 40 minuta i da bez razmišljanja branimo prednost iz prvog meča”. rekao je Radonjić.

Radonjić je istakao da je Uniks ove sezone uspeo ubedljivo da pobedi Lokomotivu i Lijetuvas Ritas, ekipe protiv kojih je Zvezda igrala ove sezone.

Rezultati koje su postigli pokazuju da Zvezda ne može da bude favorit u tom meču. Uniks ima kvalitet da pobedi protivnika sa 15 poena razlike na strani, a još ubedljivije kod kuće. Ako odigramo na odgovarajućem nivou, možemo da se nadamo dobrom rezultatu”, naglasio je Radonjić.

Strateg Zvezde istakao je da Ivan Radenović neće biti potpuno spreman za revanš sa Uniksom, ali da će biti u timu. Radonjić je istakao i da nema informaciju da li će se u ruskom timu naći Jan Vujukas, koji se povredio na prvom meču dva tima.

Mi imamo naš plan, naš način igre. Promeniće se nešto u detaljima ako on bude igrao i nadam se da ćemo to saznati u toku dana. Međutim, nismo se previše bavili time, jer imamo mi i svojih problema tog tipa”, istakao je trener ‘crveno-belih’.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: I sa +11 nismo favoriti

Izvor: B92, 07.Apr.2014

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli' nisu favoriti pred revanš sa Uniksom u polufinalu Evrokupa, uprkos prednosti od 11 poena...Košarkaši Crvene zvezde slavili su sa 63:52 u prvom meču, pred prepunom beogradskom "Kombank arenom", a revanš se igra u Kazanju u sredu od 17...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.