Radamel Falkao - Gde ćemo Tigra gledati naredne sezone?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radamel Falkao - Gde ćemo 'Tigra' gledati naredne sezone?

Neuspešna epizoda u Junajtedu je završena, šta dalje za kolumbijskog napadača?

Očekivalo se da će, kao jedan od najubojitijih napadača na svetu, Radamel Falkao biti ogromno pojačanje za Mančester Junajted.

Njegov dolazak u Englesku je bio medijski najpropraćeniji transfer leta, ali Kolumbijac po svim mogućim parametrima nije ispunio očekivanja.

Sa 4 gola na 26 utakmica u Premijer Ligi se Falkao oprostio od navijača, vratio se zvanično u Monako, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali po svemu sudeći tu neće ostati. Njegov agent je ranije izjavio da ne brine, da će Tigar moći da bira među najvećim klubovima Evrope, da li je baš tako?

Otkako se oporavio od povrede, Falkao nije u formi, neprepoznatljiv je na terenu.

Ubojitost je nestala, Falkao je zagubio 'žicu'. Neki su mišljenja da mu Premijer Liga ne odgovara, da bi trebalo da se vrati u Italiju, ali njegov navodni prioritet jeste ostanak na ostrvu.

Javio se Čelsi, pominje se i Liverpul, mada priču pokušava da 'pomuti' i italijanski šampion. Juventus navodno priprema ponudu da otkupi ugovor od Monaka za 25 miliona evra, za sada je Stara Dama glavni konkurent.

Kako bi se Falkao snašao u Italiji?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.