REAL DOŠAO U BEOGRAD Serhio Rodrigez: Meč sa Zvezdom je kao finale

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL DOŠAO U BEOGRAD Serhio Rodrigez: Meč sa Zvezdom je kao finale

Košarkaši Reala stigli su Beograd u petak nešto posle 20.30 i po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" sjajni plej Madriđana Serhio Rodrigez istakao je da na duel sa Crvenom zvezdom (petak, 20 časova) gleda kao na finale.

"Očekujem težak meč u Beogradu. Pripremali smo se cele nedelje za ovu utakmicu koja može da nam bude presudna za plasman u Top 16 fazu Evrolige. Gledamo na nju kao na finale. Očekujemo paklenu atmosferu i biće nam jako teško da pobedimo", rekao je Serhio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rodrigez.

I Real i Zvezda imaju po dve pobede i četiri poraza posle šest kola u A grupi, a situaciju dodatno komplikuje trijumf Bajerna na gostovanju Himkiju (81:70).

Evropski prvak će u krcatom "Pioniru" igrati sa imperativom pobede većim nego ikad, a Zvezda se uzda u paklenu atmosferu kako bi iznenadila španskog giganta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.