Prštalo pod Rudnikom, izostali golovi!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštalo pod Rudnikom, izostali golovi!

Prva utakmica 24. kola Superlige Srbije završena je remijem bez golova ali se fudbalerima Metalca i Vojvodine mora odati priznanje pošto su prikazali dobru igru iako su izostali golovi.

Premijerna utakmica 24. kola domaćeg šampionata odigrana je u Gornjem Milanovcu gde su snage odmerile ekipe Metalca i Vojvodine.

Prva je šteta što je večerašnja utakmica završena nerešenim ishodom i bez pogodaka pošto se može reći da su navijači mogli da vide interesantnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstavu uz dosta dobrih prilika.

Vojvodina je nastupila bez Ognjena Ožegovića koji je realizovao transfer u Kinu pa su krilni napadači ekipe Nenada Lalatovića predstavljali najveću opasnost po gol Nemanje Belića.

Najbolju priliku za Vojvodinu u prvom poluvremenu propustio je doskorašnji fudbaler Partizana Nikola Trujić, dok je na drugoj strani Dragan Milovanović imao najbolju priliku za Metalac.

Početak drugog dela igre obeležila je fantastična prilika u kojoj se našao Vladimir Otašević ali je golman Vojvodine Nikola Perić odlično reagovao i sačuvao mrežu.

Još jednu odličnu priliku za Metalac imao je Nemanja Mladenović u 83. minutu kada ga je Valberto Kaisedo uposlio iz auta ali je ova akcija dvojice rezervista završena dobrim udarcem prvonavedenog i odličnom odbranom Nikole Perića.

Gosti iz Novog Sada uspeli su da dođu do gola u završnici utakmice ali je sudija Marko Popović poništio pogodak Milana Pavkova zbog ofsajda u kojem se rezervista Vojvodine našao posle dobrog udarca Dušana Mićića.

Vrlo dobru priliku za Vojvodinu videli smo u prvom minutu nadoknade vremena kada je Aleksandar Paločević jako loše izveo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, posle prekršaja koji je skrivio Miloš Rnić.

Poslednju šansu na meču imao je štoper Vojvodine Nemanja Miletić koji je glavom poslao loptu preko prečke gola Metalca pa je na kraju ostalo 0:0.

Metalac - Belić, Nikodijević, Otašević, Sedlar, Rnić, Delić, Mijić, Stojanović, Stojković (od 59' Dimitrijević), Simović (od 57' Mladenović), Milovanović (od 67' Kaisedo)

Vojvodina - Perić, Lakićević, Pankov, Miletić, Nastić, Mićić, Jovančić, Babić, Meleg (od 66' Paloćević), Trujić, Vukčević (od 75' Pavkov)



Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Remi Vojvodine i Metalca u Gornjem Milanovcu

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2016

Fudbaleri Vojvodine i Metalca iz Gornjeg Milanovca odigrali su nerešeno, odnosno bez golova utakmicu 24. kola Superlige...Pred oko 400 gledalaca na stadionu u Gornjem Milanovcu ekipe su podelile bodove, što je i realan rezultat današnje utakmice...Obe ekipe imale su svoje šanse, ali nijedna nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.