Remi Vojvodine i Metalca u Gornjem Milanovcu

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Vojvodine i Metalca u Gornjem Milanovcu

Fudbaleri Vojvodine i Metalca iz Gornjeg Milanovca odigrali su nerešeno, odnosno bez golova utakmicu 24. kola Superlige.

Pred oko 400 gledalaca na stadionu u Gornjem Milanovcu ekipe su podelile bodove, što je i realan rezultat današnje utakmice.

Obe ekipe imale su svoje šanse, ali nijedna nije imala završnicu koja bi napravila razliku. Vojvodina je igrala bolje u odnosu na prethodni meč protiv Spartaka na "Karađorđu". Nenad Lalatović je od prvog minuta šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dao Dejanu Melegu, a igrao je i Vukčević. Treba napomenuti i da je Vojvodina znatno oslabljena u napadačkoj liniji odlaskom Ognjena Ožegovića u kineski Čangčun, pa Lalatović nije imao klasičnog napadača danas.

Šanse su imali Vukčević, Trujić, Babić, a žal ostaje za najboljom šansom na utakmici Nemanje Miletića u poslednjim trenucima meča, kada je sa desetak metara šutirao glavom preko stative. I domaća ekipa imala je svoje prilike preko Otaševića i Milovanovića, ali je golman Nikola Perić odličnim intervencijama pokazao zašto nosi kapitensku traku.

Utakmica je imala dobar tempo, gledaoci su mogli da vide veliku borbu na sredini terena, a podela bodova je najrealniji epilog utakmice.

Narednu utakmicu Vojvodina igra protiv Rada u gostima.

Ostali parovi kola: Spartak - Rad, Novi Pazar - Borac Čačak, Radnik - Čukarički, Jagodina - OFK Beograd, Mladost - Radnički Niš, Javor - Voždovac, Partizan - Crvena zvezda.

Autor: 021.rs

Foto: Jelena Grlić

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Bez golova u Gornjem Milanovcu

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016

U prvom meču 24. kola Superlige Srbije, Vojvodina je odigrala 0:0 sa Metalcem u Gornjem Milanovcu.. . Ni drugi meč nije doneo Novosađanima tri boda. Nakon što nisu iskoristili dva igrača više protiv Spartaka u prošlom kolu, ovoga puta bod protiv Vojvodine osvojila je ekipa Metalca.. Nakon novog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.