Remi Metalca i Vojvodine

Izvor: RTS, 26.Feb.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Metalca i Vojvodine

Fudbaleri Metalca i Vojvodine odigrali su bez golova u Gornjem Milanovcu, u prvoj utakmici 24. kola Super lige Srbije.
Obe ekipe imale su dobre prilike, u Metalcu mrežu je mogao da zatrese Dragan Milovanović, a sa druge strane dobre prilike propustili su Nikola Trujić i Vladimir Otašević.
Vojvodina je u 82. minutu postigla gol, loptu u mrežu poslao je Milan Pankov, ali je pogodak poništen zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ofsajda.
Vojvodina je sedmi put u prvenstvu odigrala nerešeno, a treći put uzastopno i preskočila je Partizan na tabeli, pa sada na četvrtom mestu ima 37 bodova, bod više od crno-belih, koji u subotu na svom stadionu igraju 150. "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.
Vojvodina je igrala bez jednog od svojih najboljih igrača, pošto je Ognjen Ožegović u toku dana prodat kineskom Čangčun Jataiju.
Metalac je vezao drugi remi i 11. je na tabeli sa 26 bodova.
Ostale utakmice 24. kola igraju se u subotu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Superliga: Remi Metalca i Vojvodine

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2016

Fudbaleri Metalca i Vojvodine odigrali su meč bez pobednika i golova na otvaranju 24. kola Superlige - 0:0.Novosađani su protiv Metalca igrali bez pomoći Ognjena Ožegovića koji je prešao u kineski Čangčun. Jednom i drugom timu ovo je drugi u nizu remi na početku prolećenog dela sezone. Nekoliko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.