Primera: Osam golova na Barsinom, osam i na Realovom meču (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Osam golova na Barsinom, osam i na Realovom meču (VIDEO)

Posle pobede u “klasiku” razgoropađena Barselona preslišala je na Kamp Nou i poslednjeplasiranu Osasunu rezultatom 7:1, ali je Real ispratio to lakim i ubedljivim trijumfom u La Korunji.

Na Kamp Nou sve je počelo ranim golom Lea Mesija koji je prvi od svoja dva gola postigao u 12. minutu. Na poluvremenu je bilo samo 2:0, ali su rezervisti u drugom delu opravdali poverenje koje im je ukazao Luis Enrike. Po dva gola postigli su i Pablo Alkaser i Andre Gomeš, dok je sedmi gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dao iskusni Havijer Maskerano sa bele tačke (prvi u karijeri za ovaj tim). Za goste je poslednjih desetak minuta odigrao naš Goran Čaušić.

Katalonci su samo dva sata imali tri boda više od velikog rivala pošto je Real nešto kasnije savladao Deportivo. Klub iz Pamplone i definitivno je ostao bez šansi za opstanak pošto je nešto kasnije Leganes osvojio sva tri boda u duelu sa Las Palmasom.samo je još teoretski član Primere. Real Sosijedad je došao do važnih bodova u borbi za plasman u Ligi Evrope i to na teškom gostovanju u Valensiji.

Iako u timu Zinedina Zidana nije bilo najvećih zvezda (Ronaldo, Bejl, Benzema, Modrić...) Real je bez problema savladao Deportivo koji mu je redovna mušterija kada su u pitanju utakmice u La Korunji - 1:5. Već u prvom minutu Marata je načeo domaće, a kada je Rodrigez u 14. podigao na 0:2 bilo je jasno u kom smeru ide ovaj meč. Malu neizvesnost doneo je Andone pogotkom u 35. minutu, ali je otklonio Vaskez pri kraju prvog dela. U drugom poluvremenu još jedan gol postigao je Rodrigez, upisao se i Isko, a tačku je stavio Kazemiro.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.