Predsednik Radničkog ogorčen na Zvezdu i sudije: Bruka i sramota!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Radničkog ogorčen na Zvezdu i sudije: ''Bruka i sramota!''

Prvi čovek niškog Radničkog tvrdi da su i on i njegovi igrači sinoć vređani sa Zvezdine klupe, a dodatni razlog za njegovu ljutnju je i sinoćnja arbitraža Bojana Nikolića.

Fudbaleri niškog Radničkog bili su sinoć na pragu pobede nad Zvezdom na našem najvećem stadionu, ali su u finišu ipak ispustili dva boda, sa igračem manje na terenu.

Na kraju im je golman Jovanović sačuvao i taj jedan, potpuno zasluženi bod, odbranjenim penalom u 90. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Katai šutirao sa bele tačke.

Posle svega, Nišlije se vraćaju kući uzdignuta čela, ali predsednik kluba Vidak Perović nije mogao da sakrije bes zbog pojedinih odluka sudije Nikolića u drugom poluvremenu, ali i ponašanja Zvezdine klupe.

''Ovo je sramota! Bruka! Zar da Zvezdi sudije donose bod ili bodove? Ništa nije mogla Radničkom, pa je sudija pokazao drugi žuti karton Rosiću! On je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima 'seljak, seljak', da ne nabrajam dalje...'', ogorčen je Perović, a prenosi ''Sport''.

On je i sam isključen u drugom poluvremenu, pošto je, kako kaže, ustao da interveniše kod četvrtog sudije u trenucima kada se stvorila guižva na terenu i pored njega.

''Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ali razmišljao sam sportski. To nam se i vratilo, mada, mislim da smo zaslužili više od boda.

Na izlasku sa terena sam čuo sa klupe Zvezde uvrede i na svoj račun. I mene su prozvali seljakom i pitali da li sam došao na Marakanu da tražim bodove?!

Drago mi je ako misle da sam seljak i da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake'',
poručio je Perović.

A kako je i zbog čega Radnički ostao sa desetoricom na terenu u trenucima kada je imao vođstvo od 1-0, možete da se podsetite OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.