Predsednik Korintijansa: Dovešćemo Teveza

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Korintijansa: Dovešćemo Teveza

Predsednik brazilskog fudbalskog prvoligaša Korintijansa Andres Sančez rekao je da će učiniti sve da u klub dovede napadača Mančester Sitija Karlosa Teveza.

Argentinac je već igrao za Korintijans od 2004. do 2006. godine, a pored Korintijansa za njega se interesuje i italijanski Milan.
– Želim da dovedemo Teveza. Hoćemo da angažujemo jednog vrhunskog igrača i nadam se da će to biti baš Tevez. Ne znam koliko bi to moglo da nas košta, ali siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam da ćemo realizovati transfer ako Karlos to bude želeo. Uveren sam da će, ako ode iz Evrope, doći kod nas - kazao je Sančez brazilskim medijima.
Tevez nije igrao za Siti od septembra kada je odbio da uđe na teren sa klupe za rezervne igrače. Menadžer engleskog kluba Roberto Manćini ga je suspendovao i novčano kaznio, a Tevez se potom, bez dozvole uprave, vratio u Argentinu.
Ove sezone Tevez je odigrao samo tri utakmice za Siti, a prošle je na 39 utakmica postigao 23 gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korintijans ne odustaje od Tevesa

Izvor: B92, 02.Dec.2011

Predsednik Korintijansa Andres Sančes rekao je da će učiniti sve da u klub dovede napadača Mančester Sitija Karlosa Tevesa...Argentinac je već igrao za Korintijans od 2004. do 2006. godine, a pored tog kluba za njega se interesuje i italijanski Milan..."Želim da dovedemo Tevesa. Hoćemo da angažujemo...

Nastavak na B92...

I Korintijans u trci za Teveza

Izvor: Sportal.rs, 02.Dec.2011

Posle klubova iz Serije A, Milana, Intera i Juvetusa, i brazilski Korintijans izrazio je ponovo želju da dovede napadača Mančester Sitija, Karlosa Teveza.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.