Potvrđeno - Oni će se brinuti o kvalitetu suđenja u Superligi!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Oni će se brinuti o kvalitetu suđenja u Superligi!

Prvi čovek FSS danas otkrio ko će u nastavku sezone detaljno analizirati suđenje. Takođe, najavio je i ''adekvatne'' kazne za arbitre koji su pravili propuste u prva tri kola.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić održao je danas hitan sastanak sa nedavno izabranim potpredsednikom Slavišom Kokezom, zatim generalnim sekretarom FSS Nebojšom Ivkovićem, kao i odlazećim ''gensekom'' Zoranom Lakovićem.

Tema sastanka bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je analiza suđenja, svima je jasno da je bilo propusta, a da ih ubuduće bude što manje, danas su donete i određene odluke.

Novinarima je posle sastanka Karadžić to i obelodanio.

''Odlučeno je da potpredsednik Kokeza, koji je inače od nedavno zadužen za regularnost i domaće takmičenje, generalni sekretar Ivković i sudijska komisija svakog utorka detaljno analiziraju suđenje iz poslednjeg kola.

Iskreno, očekujemo adekvatne sankcije prema arbitrima koji su grešili na startu Superlige. Za neke propuste postojaće nulta tolerancija'',
izjavio je Karadžić, a prenose ''Novosti''.

Takođe, novoformirana grupa će proceniti i koje su utakmice iz prva tri kola bile sporne kada je suđenje u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kokeza i Ivković zaduženi za analizu suđenja

Izvor: B92, 04.Avg.2015

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odlučio je da analizu suđenja od narednog utorka poveri najbližim saradnicima, pišu “Večernje novosti”...Analiza suđenja u Superligi biće poverena potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi, novom generalnom sekretaru Nebojši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.