Postao je i kapiten Jang Bojsa, ima li za njega mesta u reprezentaciji?

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postao je i kapiten Jang Bojsa, ima li za njega mesta u reprezentaciji?

Velika čast za srpskog štopera u trenutku kada se ekipa nalazi u seriji trijumfa.

Fudbaleri Jang Bojsa ušli su u sjajnu formu u švajcarskoj ligi, gde su vezali četiri uzastopne pobede i posle neubedljivog starta, sada zauzimaju drugo mesto. Među najzaslužnijima za odlične rezultate su i srpski fudbaleri Miralem Sulejmani, kao i štoper Milan Vilotić, koji od prošlog kola saigrače predvodi kao kapiten.

Jang Bojsi su bili prva ekipa koja je savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bazel, koji je do tada imao osam uzastopnih pobeda, a takođe je pobeđen i Grashoper, koji je zauzimao drugo mesto. Vilotić kaže da je atmosfera u timu odlična.

"Forma je konačno na nivou koji je jedino i prihvatljiv, jer su ciljevi za ovu sezonu visoki. Sada moramo ovako da nastavimo" - rekao je Vilotić.

Ekipa iz Berna je sezonu počela slabo, jer su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a zatim i iz Lige Evrope.

"Postoji žal za propuštenim, ali tokom leta smo imali neočekivano veliki broj problema sa povredama i nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona. Primarni cilj je i dalje titula. Evropske utakmice bi samo dodatno trošile ekipu, tako da sada možemo da budemo posvećeniji prvenstvu" - smatra Vilotić.

Jedno od velikih pojačanja za Jang Bojs je i srpski fudbaler Miralem Sulejmani. Vilotić veruje da je on pravi igrač za njegov tim.

"Sulejmani je veliko pojačanje za nas. Od samog početka se videlo koliko nam znači njegov dolazak i stvarno je sjajno što je sa nama" rekao je Vilotić.

Sjajni štoper je od utakmice protiv Grashopera dobio čast da preuzme kapitensku traku od Stiva von Bergena, koji će duže odsustvovati zbog povrede mišića.

"Od ove sezone sam zamenik kapitena, a zbog povrede von Bergena sam trenutno preuzeo traku. To je lepo priznanje i predstavlja veliku čast za mene" - rekao je Vilotić.

Jang Bojsi trenutno dele drugu poziciju sa Grashoperom, a priliku za petu uzastopnu pobedu imaće protiv sedmoplasiranog Vaduca u gostima, 17. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.