Portugalac pogurao crno-bele ka LE

Izvor: Danas, 04.Avg.2011, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugalac pogurao crno-bele ka LE

Partizan je ispao iz trke šampiona. I u revanšu je srpski prvak pokazao mnogo više od Genka, ali je i u drugom poluvremenu dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona ostavio sebe bez pobede, pa je tim iz Belgije, zahvaljujući remiju iz poklonjenog jedanaesterca i protivnikovim glupostima iz prvih 90 minuta otišao dalje u plej-of - 1:1 (1:0), dok je „parni valjak“ skrenuo ka neizvesnom doigravanju za slabiju i daleko manje isplativiju Ligu Evrope, na čijem će sutrašnjem žrebu za četvrto kolo kvalifikacija biti nosilac.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan izbacio sam sebe

Izvor: Politika, 04.Avg.2011

U revanšu naš prvak remizirao s Genkom 1:1 (1:0) i završio učešće u ovogodišnjem najjačem takmičenju Evrope. – Strelci: Tomić u 38. za „Crno-bele“ i Vosen u 55 s bele tačke za goste..Mnogobrojnim kardinalne greške, koje su fudbaleri Partizana napravili za 180 minuta dvomeča s Genkom...

Nastavak na Politika...

Partizan ispod crte povlašćenih klubova za žreb u LE

Izvor: Sportal.rs, 04.Avg.2011

Igrala je Evropa u sredu uveče za Partizan, ali srpski šampion nije igrao za sebe. Da su crno-beli savladali Genk u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, 5.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan među nosiocima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2011

BEOGRAD -..U Nionu će sutra biti održan žreb završne runde kvalifikacija za Ligu Evrope, a posle ishoda današnjih revanš utakmica trećeg kola Partizan će se naći među nosiocima...U žrebu će se naći 76 ekipa - 35 pobednika u trećem kolu kvalifikacija, 15 poraženih u trećem kolu kvalifikacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.