Pogodili igrača kamenom i dobili blagu kaznu!

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodili igrača kamenom i dobili blagu kaznu!

UEFA je u utorak izrekla kazne zbog prošlonedeljnih nereda koji su napravili navijači Kukešija protiv varšavske Legije.

Foto: twitter.com/TNC_Europe

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Kukešija i Legije prekinuta je pri rezultatu 2:1 za gostujuću ekipu, a tada na scenu stupaju navijači.

Do prekida je došlo početkom drugog poluvremena kada su navijači albanskog predstavnika zasuli gostujuće fudbalere kamenjem sa tribina. Najgore >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je prošao Legijin Ondrej Duda koji je zadobio povredu glave, a potom je iznet sa terena. Sudija je tada odlučio da prekine utakmicu i očekivale su se oštre kazne. Ali...

Disciplinska komisija UEFA nije bila tako oštra kako se očekivalo.Zbog prekida utakmice, paljenja baklji, bacanja kamenja i isticanja nepodobnog transparenta utakmica je očekivano registrovana 3:0 za Legiju. Međutim, Kukeši će samo naredne dve utakmice igrati bez prisustva publike i moraće da plati kaznu od 70 hiljada evra.

Albanski predstavnik je imao incident i u 2. kolu kvalifikacija u Podgorici kada su njihovi navijači uzvikivali "UČK", na šta su im navijači Mladosti odgovorili sa "Srbija, Srbija".

Termin revanša nije promenjen. Legija i Kukeši će u četvrtak u Varšavi odigrati i drugu utakmicu, a ovoga puta valjda neće biti incidenata kao u Tirani.

Ondrej Duda sends his best to everyone worried about him. Luckily, he's fine and the team are about to fly to Warsaw. pic.twitter.com/dVNmF93fYS

— Legia Warsaw (@LegiaWarsawEN) July 30, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.