Počinje Kros liga Beograda za Trofej „Franjo Mihalić

Izvor: Studio B, 25.Mar.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Kros liga Beograda za Trofej „Franjo Mihalić"

Po prvi put u organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, održaće se Kros liga Beograda za Trofej "Franjo Mihalić".

Takmičenje se održava u četiri termina, sa početkom 26. marta, kada će se u Mladenovcu, u tehničkoj organizaciji AK „Mladenovac", održati prvo kolo takmičenja.

Drugo kolo održaće se na stazi u Košutnjaku 9. aprila, u tehničkoj organizaciji AOK „Košutnjak", dok će se treće i četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kolo održati u oktobru i novembru ove godine.

Lokacije tih takmičenja biće istaknute na sajtu Atletskog saveza Beograda www.atletskisavezbeograda.com tokom leta. Pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji Kros lige Beograda za Trofej „Franjo Mihalić" biće poznati nakon održanog četvrtog kola ovog takmičenja.

- Za trofej će se nadmetati najbolji srpski atletičari na srednjim i dugim stazama, kao i predstavnici najmlađih uzrasnih kategorija (atletske škole). Pozivam sugrađane da prisustvuju krosu i pruže podršku takmičarima - rekao je Slavko Gak, sekretar za sport i omladinu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Počinje Kros liga Beograda za Trofej "Franjo Mihalić"

Izvor: Blic, 25.Mar.2016

Kros liga Beograda za Trofej "Franjo Mihalić" počinje 26. marta u Mladenovcu, gde će biti održano prvo od ukupno četiri kola takmičenja...Drugo kolo takmičenja biće održano na stazi u Košutnjaku 9. aprila, dok su treće i četvrto kolo zakazani za oktobar i novembar  ove godine...Lokacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.