Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Kros liga Beograda za Trofej "Franjo Mihalić"

Kros liga Beograda za Trofej "Franjo Mihalić" počinje 26. marta u Mladenovcu, gde će biti održano prvo od ukupno četiri kola takmičenja.

Drugo kolo takmičenja biće održano na stazi u Košutnjaku 9. aprila, dok su treće i četvrto kolo zakazani za oktobar i novembar  ove godine.

Lokacije će tokom leta biti istaknute na sajtu Atletskog saveza Beograda, a pobednici će biti poznati nakon završenog četvrtog kola.

- Za trofej će se nadmetati najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpski atletičari na srednjim i dugim stazama, kao i predstavnici najmlađih uzrasnih kategorija atletskih škola. Pozivam sugrađane da prisustvuju krosu i pruže podršku takmičarima - rekao je Slavko Gak, sekretar za sport i omladinu.

Ovo tamičenje organizuje Atletski savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.