Počela Primera, Alaves poražen u predgrađu Madrida (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Primera, Alaves poražen u predgrađu Madrida (video)

Leganjes je minimalnom pobedom pred svojom publikom otvorio sezonu 2017/18.

Na premijeri španske Primere Leganjes je savladao Deportivo Alaves sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Gabrijel sredinom prvog poluvremena, On je u 24. minutu pokupio 'otpadak' posle slobodnjaka koji je izveo Gerero, njegov udarac je zakačio živi zid i promenio pravac putanje lopte, Pačeko je uspeo da interveniše, ali je Gabrijel naleteo i iz neposredne blizine lako zatresao mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sedam minuta pre tog gola gosti iz Baskije su imali veliku priliku da povedu, Manu Garsija je promašio penal, Ivan Kueljar je odbranio nejgov udarac sa 'kreča', uhvatio mu je "živu loptu".

Pobeda domaćeg tima apslutno zaslužena, bili su bolji rival u svim satističkim parametrima, mogli su da slave i ubedljvijije, golman Baska Pačeko je krivac što je ostalo samo 1:0, pošrto je imao čak 8 uspešnih intervencija.

Srpskih internacionalaca Aleksandra Kataija i Nenad Kritičića nije bilo ni u protokolu Alavesa za ovaj meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leganes bolji od Alavesa, Katai ni na klupi

Izvor: B92, 18.Avg.2017

Ekipa Leganesa pobedila je na svom terenu Alaves sa 1:0 na startu nove sezone španske Primere. Strelac jedinog pogotka bio je Gabrijel u 24. minutu kada je dobro odreagovao posle odbrane golmana Alavesa Fernanda Pačeka na šut iz slobodnog udarca.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.