Pobede Hofenhajma i Ajntrahta

Izvor: B92, Beta, 01.Nov.2009, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Hofenhajma i Ajntrahta

Ekipe Hofenhajma i Ajntrahta zabeležile su pobede u poslednja dva meča 11. Kola Bundeslige.

Hofenhajm je kao gost minimalnim rezultatom pobedio Frajburg, a jedini strelac bio je Makusijel u 39. minutu.Pobedu kao domaćin zabeležio je Ajntraht koji je u Frankfurtu savladao Bohum sa 2:1. Kaio je doveo domaće u vrođstvo u 14. minutu, izjednačio je Franc autogolom deset minuta kasnije, a u 53. se isti igrač iskupio za grešku i doneo pobedu svom timu.

Pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nedelju Hofenhajm je došao do petog mesta na tabeli sa samo tri boda zaostatka za liderom Bajerom, dok je Frajburg na 13. mestu sa deset bodova.

Ajntraht se pobedom izjednačio sa Borusijom iz Dortmunda na devetom mestu, a Bohum je i dalje na pretposlednjem mestu sa samo osam bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hofenhajmu bodovi u Frajburgu

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2009

Pretposlednja utakmica jedanaestog kola Bundeslige pripala je Hofenhajmu, koji je kao gost minimalnim rezultatom savladao Frajburg.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.