Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Mar.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Metalca u „generalci“

05.03.2015.fkmetalac.rs
Budućnost Krušik – Metalac 2:3 (0:3)
Fudbaleri Metalca su u generalnoj probi pred nastavak prvenstva savladali srpskoligaša Budućnost Krušik u Valjevu sa 3:2. Sve golove su Milanovčani postigli u prvom poluvremenu i to u razmaku od sedam minuta. Prvo je Merdović u 28.minutu sa oko 13-14 metara, iskosa sa leve strane, pogodio suprotan ugao gola Valjevaca, zatim je Ćirković preciznim udarcem sa slične razdaljine duplirao vođstvo dva minuta kasnije, a u 35.minutu gol postiže i napadač Đenić, pošto je udarcem glavom sa ivice kaznenog prostora lobovao istrčalog čuvara mreže Budućnosti.
U nastavku su izabranici Vladice Petrovića malo „spustili gas“, što je domaćin iskoristio i ublažio poraz golovima Čočovića u 60. i Kosića u 75.minutu.
Metalac je u ovoj utakmici nastupio u sastavu: Zogović, Saša Nikodijević, Radojičić, Sedlar, Simov, Panić, Luković, Živković, Merdović, Ćirković, Đenić.Priliku sa klupe dobili su: Pejović, Mijailović, Vlašić, Dopuđ, Pavlović, Ivanović, Propadalo, Brkić, Mladenović i Slađan Nikodijević.
Narednog vikenda se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi Srbije. Tim iz Despotovačke bb će u 16.kolu (prvom prolećnom) gostovati u Lazerevcu ekipi Kolubare, a utakmica se igra u subotu, 7.marta sa početkom u 13.30 sati.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.