Pobeda Lajovića ublažila poraz Srbije od Švajcarske

Izvor: Blic, 02.Feb.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Lajovića ublažila poraz Srbije od Švajcarske

Teniska reprezentacija Srbije smanjila je na 3:1 u porazu od Švajcarske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa u novosadskom SPENS-u, pošto je Dušan Lajović pobedio Mihaela Lamera sa 6:3, 3:6, 6:4.

Lajović je trijumfovao posle dva sata i 15 minuta igre, a u prvom setu je prelomio u završnici, napravivši brejk za 5:3. U nastavku je na identičan način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio uspešan Lamer, da bi u trećem setu nastupila revija brejkova - bilo ih je pet.

Lajović je bio bolji u završnici kada je vezao dva brejka iako je gubio sa 4:3, a iskoristio je prvu meč loptu za trijumf.

Odlučujući treći poen Švajcarskoj su u subotu doneli Marko Kjudineli i Mihael Lemer koji su dublu savladali Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića.

Prva dva poena za Švacarsku su u petak osvojili Rodžer Federer, koji je pobedio Iliju Bozoljca, i Stanislas Vavrinka koji je bio bolji od Lajovića. Sledi poslednji meč bez rezultatskog značaja u kojem se sastaju Ilija Bozoljac i Stanislas Vavrinka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pobeda Lajovića ublažila poraz Srbije od Švajcarske

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2014

Teniska reprezentacija Srbije smanjila je na 3:1 u porazu od Švajcarske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa u novosadskom SPENS-u, pošto je Dušan Lajović pobedio Mihaela Lamera sa 6:3, 3:6, 6:4.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.