Pižon pozvao Milijaša umesto povređenog Kuzmanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon pozvao Milijaša umesto povređenog Kuzmanovića

Maler Zdravka Kuzmanovića. Vezista Štutgarta zaradio je povredu na treningu i neće biti na raspolaganju selektoru Petroviću za mečeve sa Italijom i Severom Irskom.

Umesto njega, na okupljanje u Staru Pazovu, stići će Nenad Milijaš.
Teško je, ostali smo bez važnog igrača. Boga molim da sa ostalih mečeva, koje igraju naši reprezentativci, ne bude sličnih vesti – procedio je kroz zube, posle Kuzmanovićeve povrede, Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Petrović, selektor Srbije.
Zna se da je Kuzmanović bio jedan od igrača poverenja prvog čoveka struke Orlova. Zato je i njegova povreda, pred mečeve odluke, dobila poseban tretman.
Ne valja... Neprestano nas prate problemi. Slično je bilo i sa Draganom Mrđom. Kuzmanović se ustalio u ekipi, ali iz ove kože ne možemo.
Umesto Kuzmanovića, poziv je stigao na adresu Nenada Milijaša.
Nismo želeli mnogo da eksperimentišemo. Milijaš je deo našeg tima, dobro se poznajemo i brzo će se uklopiti.
Jedini problem je nedostatak utakmica.
Igrao je, uglavnom, na kup mečevima. Znamo njegov potencijal – kratko je prokomentarisao Vladimir Petrović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pižon pozvao Milijaša umesto povređenog Kuzmanovića

Izvor: Utakmica.rs, 01.Okt.2011

Maler Zdravka Kuzmanovića. Vezista Štutgarta zaradio je povredu na treningu i neće biti na raspolaganju selektoru Petroviću za mečeve sa Italijom i Severom Irskom. Umesto njega, na okupljanje u Staru Pazovu, stići će Nenad Milijaš. – Teško...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.