Petrović: Robi je dostojan Marakane

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2010, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Robi je dostojan Marakane


Bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović, pod čijim vođstvom je beogradski klub osvojio titulu prvaka evrope 1991. godine, podržao je moguće angažovanje Roberta Prosinečkog na mesto šefa stručnog štaba „crveno-belih”.
- Prosinečki je dostojan Marakane. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je jedan od najboljih igrača u istoriji kluba. Pa, ne postaje se evropski prvak slučajno - podržava Petrović izbor Prosinečkog za trenera trofejnog kluba.
Aktuelni trener zagrebačke Lokomotive ne sumnja u fudbalsko znanje bivšeg hrvatskog reprezentativca.
- Možda nije najbolji trenutak, znam da je u Crvenoj zvezdi loša situacija. Međutim, ako želiš nešto da napraviš, moraš biti hrabar. Robi mora sam da odluči i da snosi posledice svoje odluke - naglasio je Petrović.
Iskusni trener ocenio je da ne bi trebalo da bude nikakvih problema povodom izvesnog dolaska Prosinečkog.
- O tome mora da odluči sam Prosinečki. To je njegov izbor, njegov život, i niko ne može da odlučuje osim njega - poručio je Petrović.
Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana će u četvrtak doneti odluku o novom treneru posle prekida saradnje sa Aleksandrom Kristićem.
Crvena zvezda je jesenji deo sezone završila kao drugoplasirana na tabeli prvenstva Srbije sa pet bodova zaostatka za aktuelnim šampionom, večitim rivalom Partizanom.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čitaoci Marke proglasili Ćavija za igrača godine

Izvor: Blic, 08.Dec.2010

Iako još nije dodeljena ovogodišnja Zlatna lopta za najboljeg fudbalera u 2010. godini, za čitaoce španskog lista Marka nema dilema...Barselonin vezni igrač Ćavi Hernandez najbolji je igrač godine, jer je u anketi Marke dobio 60,3 posto, ili 37.500 glasova...Na drugom mestu je Andres Inijesta...

Nastavak na Blic...

Petrović: Prosinečki je dostojan Marakane

Izvor: Politika, 08.Dec.2010

ZAGREB – Bivši trener Crvene zvezde Ljubo "Ljupko" Petrović, pod čijim vođstvom je beogradski klub osvojio titulu prvaka evrope 1991. godine, podržao je moguće angažovanje Roberta Prosinečkog na mesto šefa stručnog štaba "crveno-belih"..."Prosinečki je dostojan Marakane, jer je jedan od...

Nastavak na Politika...

Savićević: Robi će biti trener kao što je bio fudbaler!

Izvor: S media, 09.Dec.2010, 01:47

Dolazak Roberta Prosinečkog na klupu Crvene zvezde podržali su mnogi, između njih i Dejan Savičević...Nekadašnji Robijev saigrač u crveno-belom dresu, a sada predsednik FS Crne Gore smatra da će sa novim trenerom klub sa "Marakane" igrati kao pre 20 godina, kada je bio na vrhu Evrope...- Svidelo...

Nastavak na S media...

Bilić: Imaće Robi i moju, i podršku stručnog štaba reprezentacije

Izvor: Blic, 09.Dec.2010

Dolazak Roberta Prosinečkog u Beograd kako bi ozvaničio preuzimanje trenerske funkcije u Crvenoj zvezdi naišao je na odobravanje hrvatskog selektora Slavena Bilića čiji je pomoćnik tokom prethodne četiri godine upravo bio član najslavnije generacije crveno-belih...Bilić je rekao kako "Prosinečki...

Nastavak na Blic...

Knjiga o "zvezdaštvu kao sudbini"

Izvor: Mondo, 09.Dec.2010

Pre 19 godina fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu klupskog prvaka sveta, a poznati novinar i publicista Vinko Šale napisao je prvu knjigu o najvećem uspehu u istoriji trofejnog beogradskog kluba.

Nastavak na Mondo...

Knjiga o godišnjici osvajanja Interkontinentalnog kupa

Izvor: S media, 09.Dec.2010

Pre 19 godina fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu klupskog prvaka sveta, a poznati novinar i publicista Vinko Šale napisao je prvu knjigu o najvećem uspehu u istoriji trofejnog beogradskog kluba...Delo svedoka svih velikih Zvezdinih uspeha kroz istoriju uskoro će se naći u prodaji, a pokrovitelj...

Nastavak na S media...

Delije: Prosinečki je Prosinečki, svi ostali su Hrvati!

Izvor: Sportal.rs, 09.Dec.2010

Na "Marakani", na promociji Roberta Prosinečkog u novog trenera Crvene zvezde, prisustvovalo je desetak novinara iz Hrvatske. Njih je najviše interesovalo mišljenje i stav Delija o angažmanu hrvatskog stručnjaka na klupi crveno-belih.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.