Pastore razočarao Ančelotija

Izvor: B92, 03.Dec.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastore razočarao Ančelotija

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti rekao je da je razočaran igrama Argentinca Havijera Pastorea ove sezone, preneli su danas francuski mediji.

"Razočaran sam, a verujem da je i on (Pastore). Nisam psiholog, nego trener, ali verujem da je Pastore izgubio samopouzdanje i da to utiče na kvalitet njegovih nastupa. Naporno trenira i skoncentrisan je da popravi formu, a ja ću mu pomoći u tome", rekao je italijanski trener.

Pastore je u Pari Sen Žermen stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u leto 2011. godine iz Palerma za skoro 40 miliona evra.

U prvoj sezoni za francuski klub Argentinac je postigao 15 golova, dok je ove sezone samo dva puta bio strelac, pa je izgubio mesto u startnoj postavi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pastore razočarao Anćelotija

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012

Iskusni stručnjak smatra da je Argentinac izgubio samopouzdanje i da to utiče na kvalitet njegovih nastupa..BEOGRAD - Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti kazao je da je razočaran ovosezonskim igrama Argentinca Havijera Pastorea, preneli su danas francuski mediji..."Razočaran sam, a...

Nastavak na Kurir...

Mura: Mesi i ja smo jako slični

Izvor: B92, 04.Dec.2012, 13:26

Brazilski napadač Lukas Moura otkrio je da mu je Argentinac Lionel Mesi idol i da će pokušati da ga imitira kada bude prešao u redove Pari Sen Žermena...Lukas ima 20 godina, a u januaru će iz Sao Paula preći u PSŽ za 45 miliona evra..."Mislim da je moj stil igre sličan Mesijevom. Kad uzmemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.