Trezege odbio povratak u Juventus

Izvor: B92, 04.Dec.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trezege odbio povratak u Juventus

Francuski napadač David Trezege odbio je mogućnost povratka u redove Juventusa, za koji je igrao 11 godina i postigao 158 golova.

Italijanski mediji su pisali o navodnim pregovorima Trezegea sa Palermom, te Juventusom, ali je on istakao da ne želi da napusti River Plejt i Argentinu.

"Odbio sam mogućnost povratka u Juventus. Moja ideja je da ostanem u Argentini i sa River Plaejtom ostvarim uspehe", rekao je nekadašnji francuski reprezentativac.

Trezege je sa Juventusom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojio dve šampionske titule u Italiji, igrao je za "staru damu" čak i kada je klub izbačen u Seriju B, a prošle sezone je stigao u River kojem je pomogao da se vrati u argentinsku Primeru.

Kolo pre kraja Torneo Inisijala, River je deveti na tabeli sa 26 bodova iz 18 utakmica. Trezege je na deset utakmica postigao samo jedan gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.