Mura: Mesi i ja smo jako slični

Izvor: B92, 04.Dec.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mura: Mesi i ja smo jako slični

Brazilski napadač Lukas Moura otkrio je da mu je Argentinac Lionel Mesi idol i da će pokušati da ga imitira kada bude prešao u redove Pari Sen Žermena.

Lukas ima 20 godina, a u januaru će iz Sao Paula preći u PSŽ za 45 miliona evra.

"Mislim da je moj stil igre sličan Mesijevom. Kad uzmemo loptu idemo direktno na gol. On dribla, ne pada i kada ga fauliraju, ne ostaje dugo na zemlji. Zato mi se mnogo sviđa i volim da se poistovećujem s njim", rekao je Lukas za list >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Frans fudbal".

On je dodao da je Mesi, ipak, na drugom mestu i da najviše voli da se ugleda na bivšu legendu francuskog fudbala Zinedina Zidana.

Lukas je za reprezentaciju Brazila odigrao 22 utakmice i postigao tri gola, a uz Nejmara iz Santosa i Oskara iz Čelsija, jedan je od najtalentovanijih igrača ‘karioka’.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.