Pastore razočarao Anćelotija

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastore razočarao Anćelotija

Iskusni stručnjak smatra da je Argentinac izgubio samopouzdanje i da to utiče na kvalitet njegovih nastupa

BEOGRAD - Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti kazao je da je razočaran ovosezonskim igrama Argentinca Havijera Pastorea, preneli su danas francuski mediji.

"Razočaran sam, a verujem da je i on. Nisam psiholog, nego trener, ali verujem da je Pastore izgubio samopouzdanje i da to utiče na kvalitet njegovih nastupa. Naporno trenira >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i koncentrisan je da popravi formu, a ja ću mu pomoći u tome", rekao je italijanski trener.

Pastore je u Pari Sen Žermen stigao leta 2011. godine iz Palerma za skoro 40 miliona evra. U prvoj sezoni za francuski klub ovaj ofanzivni vezista postigao je 15 golova, dok je ove sezone samo dva puta bio strelac, pa je izgubio mesto u startnoj postavi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pastore razočarao Anćelotija

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012

Iskusni stručnjak smatra da je Argentinac izgubio samopouzdanje i da to utiče na kvalitet njegovih nastupa..BEOGRAD - Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti kazao je da je razočaran ovosezonskim igrama Argentinca Havijera Pastorea, preneli su danas francuski mediji..."Razočaran sam, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.