Pašeko: Delije motivacija

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašeko: Delije motivacija

Skoro devet meseci trebalo je Vinicijusu Pašeku da debituje u dresu Crvene zvezde. Toliko je, naime, prošlo do dolaska Brazilca na Marakanu i teške povrede na pripremama u Austriji.
U meču protiv Borca trener Robert Prosinečki dao je u poslednjih desetak minuta, konačno, priliku Pašeku, koji se u potpunosti oporavio od dvostrukog preloma noge.
- Srećan sam zbog izlaska na teren, takođe i snažnog aplauza navijača, znam da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << svi jedva čekali da zaigram posle povrede. Nadam se da će biti sve uredu u nastavku sezone i da ću odigrati veliki broj mečeva - kazao je Pašeko.
Duga je pauza iza ofanzivnog veziste, da bi pokazao šta ume biće potrebno sigurno još vremena.
- Povreda je prošlost, sad su mi potrebne utakmice. Odradio sam pripreme, noga je uredu, potreban je kontinuitet igara kako bih ušao u formu.
Ovacije prilikom ulaska Pašeku daju dodatni motiv.
- Srećan sam zbog navijača, mnogo lepo sam se osećao. Hvala im zbog podrške. Imam još veću motivaciju da pokažem šta znam i da pomognem ekipi. Očigledno je da navijači dosta očekuju od mene, moraću uvek da pružim maksimum na terenu – zaključio je Pašeko.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pašeko: Delije motivacija

Izvor: Utakmica.rs, 27.Mar.2012

Skoro devet meseci trebalo je Vinicijusu Pašeku da debituje u dresu Crvene zvezde. Toliko je, naime, prošlo do dolaska Brazilca na Marakanu i teške povrede na pripremama u &#1040;ustriji. U meču protiv Borca trener Robert Prosinečki dao je u poslednjih desetak...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Kadu zvižduke pretvorio u aplauze

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2012, 12:22

Vreme zvižduka pod prašinom prošlosti, došlo je doba aplauza Zvezdine publike za Mendeša Kadua! Brazilac igra najbolju sezonu u karijeri, golovima i asistencijama napravio je iluzornim pitanje da li bi klub sa Marakane izgubio da se zimus preselio u Tursku ili Kinu.. - Kadu je na prodaju, ali ako...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.