PAŠEKO: ODUŽIĆU SE NAVIJAČIMA

Izvor: Kurir, 28.Mar.2012, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŠEKO: ODUŽIĆU SE NAVIJAČIMA

Celog života ću pamtiti ovacije i aplauze koje sam dobio od navijača Crvene zvezde i srećan sam zbog toga

Motivisan do neba.

Brazilac Vinisijus Pašeko oduševljen je posle debija u dresu Crvene zvezde.Levonogi vezni igrač, posle skoro godinu dana provedenih u Srbiji, nakon izlečenja povrede debitovao je pred više od 20.000 zvezdaša na utakmici protiv Borca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz Čačka prošle subote.

Ovacije i aplauzi koje je Vinisijus Pašeko dobio u subotu, kako sam kaže, nosiće u srcu dok je živ.

- Srećan sam zbog ovacija i aplauza koje sam dobio od Zvezdinih navijača. Pamtiću to celog života. Podrška mi pomaže da nastavim da radim još bolje. Sada sam dobio još veću motivaciju da se pokažem i dokažem u dresu Crvene zvezde - rekao je Vinisijus Pašeko.

Brazilac, koji je letos kupljen od Flamenga za 700.000 evra, slomio je prošlog leta nogu u prvom pripremnom meču u Austriji. Posle operacije i perioda rehabilitacije od pet meseci Vinisijus Pašeko vratio se u trenažni proces u decembru 2011. godine.

- Povreda je prošlost. Ne osećam bilo kakve posledice posle loma noge, niti imam strah od duela. Prošao sam pripreme, izdržao napore i sad mi ostaje samo da se izborim za minutažu kod trenera Prosinečkog. Doveden sam kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, znam to dobro, i na meni je da to opravdam pred navijačima koji me vole - istakao je levonogi Brazilac.

Vinisijus Pašeko (26) ima ugovor s Crvenom zvezdom do juna 2014. godine.

Robi ostaje do 2015.

Treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom na narednom sastanku Upravnog odbora kluba biće ponuđen produžetak saradnje na još dve godine. Njemu ugovor ističe u junu 2013. godine, a čelnici kluba zadovoljni su njegovim radom, posebno pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

Prošlog aprila predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić hteo je da Prosinečkom ponudi produžetak saradnje na četiri godine, uz povećanje godišnje plate na 24.000 evra, što je dvostruko više od sadašnjih primanja. Odluka je odložena posle poraza crveno-belih u 140. „večitom derbiju“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.