Parižani čuvaju svoj dragulj

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parižani čuvaju svoj dragulj

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio (19) produžio je saradnju sa "svecima" do 2019. godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu francuskog kluba.

- Srećan sam što ostajem u klubu. Pari Sen Žermen je zaslužan za to što sam postao danas - kazao je igrač sredine terena.

Rabio je do sada odigrao 43 utakmice za Parižane, a do sada su za fudbalera koji je izdanak omladinske škole "svetaca" interesovanje pokazali brojni evropski klubovi.

Podsetimo, talentovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Francuz debitovao je u Ligi šampiona šestog novembra 2012. godine za PSŽ na meču sa Dinamo Zagrebom, u kojem su Francuzi ubedljivo trijumfovali (4:0).

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP/Petros Karadjias)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.