Pako Hemes više nije trener Granade

Izvor: RTS, 28.Sep.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pako Hemes više nije trener Granade

Pako Hemes je trener sa veoma zanimljivim idejama i sa naglašenom posvećenošću lepom i uzbudljivom fudbalu. Veoma je cenjen u trenerskoj zajednici, ne samo u Španiji. Međutim, ponekad stvari naprosto ne funkcionišu...

Španski trener Pako Hemes nije više šef stručnog štaba Granade, saopštio je taj klub. Granada i Hemes su sporazumno prekinuli saradnju nakon samo šest utakmica u španskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << La Ligi.
Klub iz Andaluzije je tako ostao bez trenera dva dana nakon poraza od Alavesa, što je tom klubu četvrti poraz od početka sezone.
Granada je i dalje bez pobede u španskom šampionatu i nalazi se na pretposlednjem, 19. mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.
Tim će do angažovanja novog trenera sa klupe predvoditi trener B tima Granade Ljuis Planaguma.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.