Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE I U SKOPLJU: Bivši plejmejker Baskonije pojačao MZT

Ekipa iz Skoplja danas je ozvaničila saradnju sa britanskim reprezentativcem, Devonom Van Ostrumom.

„Davljenik“ iz Skoplja, rešio je da se poslednjeg dana prelaznog roka dodatno pojača u borbi za opstanak u regionalnoj ligi.
Stoga je ekipa iz skopskog naselja „Aerodrom“, rešila da angažuje, Devona Van Ostruma, doskorašnjeg košarkaša grčkog Koroivosa.
Reč je o dvadesettrogodišnjem reprezentativcu Velike Britanije, rođenom u Holandiji, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za svoje godine ima i zavidno internacionalno iskustvo.
Van Ostrom je već imao prilike da nastupa u ABA ligi, gde je nosio drec zagrebačke Cibone, a u karijeri je između ostalih nastupao i za Baskoniju, Taragonu, Huesku i Arkadikos.
Od Britanca se očekuje da bude značajna pomoć Šalonu Klofu i Ksavijeru Timsu u spoljnoj liniji tima Ante Nazora, koji očekuje grčevita borba za opstanak.
The post POJAČANJE I U SKOPLJU: Bivši plejmejker Baskonije pojačao MZT appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.