Otkrivena prevara i pravi razlog zašto je golman jeo pitu tokom meča sa Arsenalom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena prevara i pravi razlog zašto je golman jeo pitu tokom meča sa Arsenalom (VIDEO)

Rezervni golman Saton Junajteda Vejn Šo postao je hit u Engleskoj, ali i na društvenim mrežama nakon što je snimljen dok jede pitu tokom meča FA Kupa protiv Arsenala. Vremešni korpulentni golman od 130 kg je u jednom momentu na klupi izvadio pitu i počeo da jede dok je meč još bio u toku.ž

Igrao se 83. minut kada je Šo počeo da jede. Tom prilikom je ukrao šou ostalim fudbalerima i nakon meča više se pričalo o njemu nego o samoj utakmici i strelcima.

Ipak, pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se sumnja u njegov postupak, i Fudbalska asocijacija Engleske je protiv njega pokrenula postupak, jer su saznali da postoji mogućnost da je sve to povezano sa kladionicama, jer je u ponudi bila i igra da on pojede pitu tokom meča.

Kvota je bila 8, a i sam Šo je priznao da je znao da je na kladionicama ponuđena ta igra, što ga je možda i dovelo u problem.

- Nekoliko momaka me je pre utakmice pitalo o kvoti 8 za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam ništa jeo ceo dan i da bih možda mogao kasnije nešto da pojedem. Posle toga sam video kvotu i hteo da se malo našalim. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2.

- Mislim da je nekoliko ljudi uplatilo, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i navijači uplatili novac, ali to je bila samo šala zbog njih - rekao je Šo.

Zbog ove izjave bi Šou mogla da presedne pita, ma koliko mu ona bila ukusna dok ju je jeo tokom meča. Fudbalska asocijacija Engleske i Komisija za klađenje u Engleskoj otvorili su istragu povodom njegovog slučaja.

Pogledajte i kako je izgledalo dok je jeo pitu:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.