Otkrivena prevara i pravi razlog zašto je golman jeo pitu tokom meča sa Arsenalom (VIDEO)

Vejn Šo našao se na udaru Fudbalske asocijacije Engleske zbog sumnje da je njegov potez povezan sa kladioničarskom aferom

  • 1

Rezervni golman Saton Junajteda Vejn Šo postao je hit u Engleskoj, ali i na društvenim mrežama nakon što je snimljen dok jede pitu tokom meča FA Kupa protiv Arsenala. Vremešni korpulentni golman od 130 kg je u jednom momentu na klupi izvadio pitu i počeo da jede dok je meč još bio u toku.ž

Igrao se 83. minut kada je Šo počeo da jede. Tom prilikom je ukrao šou ostalim fudbalerima i nakon meča više se pričalo o njemu nego o samoj utakmici i strelcima.

Ipak, pojavila se sumnja u njegov postupak, i Fudbalska asocijacija Engleske je protiv njega pokrenula postupak, jer su saznali da postoji mogućnost da je sve to povezano sa kladionicama, jer je u ponudi bila i igra da on pojede pitu tokom meča.

Kvota je bila 8, a i sam Šo je priznao da je znao da je na kladionicama ponuđena ta igra, što ga je možda i dovelo u problem.

- Nekoliko momaka me je pre utakmice pitalo o kvoti 8 za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam ništa jeo ceo dan i da bih možda mogao kasnije nešto da pojedem. Posle toga sam video kvotu i hteo da se malo našalim. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2.

- Mislim da je nekoliko ljudi uplatilo, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i navijači uplatili novac, ali to je bila samo šala zbog njih - rekao je Šo.

Zbog ove izjave bi Šou mogla da presedne pita, ma koliko mu ona bila ukusna dok ju je jeo tokom meča. Fudbalska asocijacija Engleske i Komisija za klađenje u Engleskoj otvorili su istragu povodom njegovog slučaja.

Pogledajte i kako je izgledalo dok je jeo pitu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šah mat

    22. februar 2017 | 13:07

    Глупост је да постоји опклада о чијем исходу одлучује један човек

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA