Optužnice za ubistvo Puljića

Izvor: B92, 29.Apr.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnice za ubistvo Puljića

Tužilaštvo u Širokom Brijegu podiglo je optužnicu protiv navijača tog kluba Olivera Knezovića, koji je osumnjičen za ubistvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića.

Optuženi Knezović, koji je pobegao iz lokalnog zatvora nekoliko dana posle hapšenja, prema saznanjima organa reda, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, prenosi hrvatski portal Indeks.hr.

On je, sa grupom huligana 4. oktobra 2009. godine, napao navijače Sarajeva, koji su došli da bodre svoj klub u prvenstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okršaju sa Širokim Brijegom.

U sukobu sa protivničkim navijačima, Knezović i njegovi pomagači ubili su 24-godišnjeg Puljića, a tužilaštvo ih smatra krivim i za pokušaj ubistva još šest osoba.

Hrvatski mediji podsećaju da je Knezović za vreme rata u Bosni i Hercegovini bio u sastavu jedinice kojoj je komandovao Mladen Naletilić - Tuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužnica za ubistvo navijača

Izvor: Mondo, 29.Apr.2011

Tužilaštvo u Širokom Brijegu u BiH podiglo je danas optužnicu protiv navijača istoimenog fudbalskog premijer ligaša Olivera Knezovića, koji je osumnjičen za ubistvo navijača FK "Sarajeva" Vedrana Puljića pre godinu i po dana.

Nastavak na Mondo...

Optužnica protiv ubice navijača

Izvor: Sportal.rs, 30.Apr.2011, 00:19

Tužilaštvo u Širokom Brijegu podiglo je optužnicu protiv navijača tog kluba Olivera Knezovića, koji je osumnjičen za ubistvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.