Optužbe su apsolutna neistina

Izvor: Beta, 04.Okt.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužbe su apsolutna neistina

BEOGRAD, 4. oktobra 2011. (Beta) - Srpski teniser David Savić koji je doživotno suspendovan zbog pokušaja nameštanja mečeva odbacio je u utorak optužbe i najavio da će uložiti zalbu.

On je u pismu medjima naveo da mu je to iz "nepoznatog razloga" namestio "jedan od vodećih svetskih tenisera" sa kojim je bio blizak prijatelj kao junior ali nije kontaktirao 11 godina.

Taj teniser optužio je Savića da ga je telefonom kontaktirao i tražio da za novac namesti jedan meč što srpski teniser negira i navodi da je to "apsolutna neistina".

Savića je u subotu Arbitražna komisija za integritet suspendovala doživotno i kaznila sa 100.000 dolara zbog kršenja tri tačke medjunarodnog sportskog antikorupcijskog programa.

..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Optužbe su apsolutna neistina

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011

Teniser David Savić koji je doživotno suspendovan zbog pokušaja nameštanja mečeva odbacio je optužbe i najavio da će uložiti zalbu.. . On je u pismu međima naveo da mu je to iz „nepoznatog razloga” namestio „jedan od vodećih svetskih tenisera” sa kojim je bio blizak prijatelj kao junior...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.