Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Poštara odbranile titulu

BEOGRAD - Odbojkašice beogradskog Poštara odbranile su titulu prvaka Srbije, pošto su u trećoj utakmici finala plej-ofa savladale Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:18, 25:19, 25:17).

Ekipa Poštara i u prve dve utakmice finalne serije plej-ofa zabeležila je ubedljive pobede od 3:0.

"Poštarkama" je ovo četvrta uzastopna titula nacionalnog šampiona, a ove sezone osvojile su i Kup Srbija, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobedom nad Crvenom zvezdom.

"Devojke su maksimalno koncetrisano odradile sezonu za pamćenje. Odbranile su 'duplu krunu', igrale dobro i u Evropi, uložile su puno napora. Mi smo ih ostali samo pratili koliko smo mogli, ali najveći deo zasluga definitivno pripada njima", kazao je posle utakmice trener Poštara Darko Zakoč.

Crvena zvezda do sada je osvojila 23 titule, a poslednji put "crveno-bele" bile su najbolje 2004. godine.

"Videla se naša velika želja i u ovom meču, ali jednostavno smo odigrali onoliko koliko smo u ovom trenutku mogli", rekao je trener Zvezde Ratko Pavličević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poštarke odbranile titulu

Izvor: B92, 22.Apr.2009

Odbojkašice Poštara 064 odbranile su titulu prvaka Srbije pošto su i u trećoj utakmici finala plej-ofa pobedile Crvenu zvezdu sa maksimalnih 3:0...Po setovima je bilo 25:18, 25:19, 25:17. U prva dva meča ekipa Darka Zakoča slavila je u svojoj dvorani 'Sport eko', a titula je overena u 'Šumicama'....

Nastavak na B92...

“Poštarke” osvojile titulu

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2009

Odbojkašice Poštara pobedom nad Crvenom zvezdom 3:0 (18:25, 19:25, 17:25) došle su do duple krune. Trećom pobedom u finalnoj seriji Poštar 064 je nastavio dominaciju na domaćim terenima.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.