Izvor: Mondo, 10.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši poveli pa stali

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz na startu olimpijskog turnira u Pekingu - 1:3 protiv odlične ekipe Rusije. 'Orlovi' su demonstrirali sjajnu igru u prvom setu, a potom neobjašnjivo pali... U utorak protiv Brazila.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković: nismo imali dovoljno energije

Izvor: Kurir, 10.Avg.2008

PEKING, 10. avgusta (Tanjug) – Poraz odbojkaške reprezentacije Srbije protiv Rusije na startu olimpijskog turnira u Pekingu upozorenje je pred nastavak takmičenja na kojem imamo velike ambicije, ocenio je selektor naseg nacionalnog tima Igor Kolaković.

Nastavak na Kurir...

Odbojkaši izgubili

Izvor: RTV Pink, 10.Avg.2008

Poraženi na startu od Rusije. . . Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije Rusije sa 3:1 u setovima, na startu olimpijskog turnira u Pekingu. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.