Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIČAN REZULTAT: Krunićeva pobedom započela kvalifikacije za Rolan Garos

Aleksandra Krunić, srpska teniserka, napravila je prvi korak ka plasmanu u glavni žreb drugog gren slem turnira u sezoni, Rolan Garosa.
Ona je u prvom kolu kvalifikacija savladala Aleksandru Voznijak sa 2:0 u setovima.
Reprezentativka Srbije je nakon 74 minuta igre bila bolja od Voznijakove, a do pobede je došla, reklo bi se, veoma lako.
U prvom setu je prva Krunićeva stigla do brejka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i 2:0, ali je odmah uzvratila Kanđanka, inače 305. teniserka sveta.
No, to nije omelo Krunićevu, usledio je još jedan brejk naše teniserke za 3:1, što je sačuvala do kraja seta.
U drugom setu prava rapsodija naše teniserke, četiri vezana gema uz dva brejka, potom izgubljen gem na servis protivnice, ali je to bilo sve od Voznijakove, Krunićeva je vezala još dva gema, i sa 6:1 stigla do 2:0.
Ona će u narednoj rundi igrati protiv domaće teniserke Tereze Martinkove
The post ODLIČAN REZULTAT: Krunićeva pobedom započela kvalifikacije za Rolan Garos appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunićeva uspješna na startu kvalifikacija

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017

Aleksandra Krunić uspješno je započela kvalifikacije za drugi Gren Slem sezone Rolan Garos...Aleksandra je u prvoj rundi bila bolja od Aleksandre Voznijak u dva seta - 6:3, 6:1...Reprezentativka Srbije slavila je poslije 74. minuta igre, a posebno je bila ubjedljiva u drugom setu kada je čak tri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Laslo Đere bez Rolan Garosa

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 17:13

Srpski teniser Laslo Đere izgubio je danas u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Nemca Oskara Otea sa 5:7, 6:2, 6:7...Đere je bio na korak od pobede u današnjem meču i plasmana u poslednje kolo kvalifikacija, ali u trećem setu nije uspeo da iskoristi dve meč lopte...Nemac je u taj-brejku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.