Novo otkriće, Runija hteli da tuku na svadbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo otkriće, Runija hteli da tuku na svadbi! (video)

Nastavlja se saga o "Vazi", pretpostavljate šta se desilo?

Engleska već nekoliko dana bruji o pijanstvu Vejna Runija. "Vaza" je preterao u hotelu u kome je bila svadba, nakon meča sa Škotima.

On se povredio na bizaran način posle te utakmice, okliznuo se na flašicu sa vodom u svlačionici, pa nije igrao protiv Španije. Nacija se danima zabavljala slikama Runija koji jedva drži glavu, a danas su se pojavili novi detalji.

Runi je došao u sukob sa gostom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je bio previše prisan sa njegovom ženom, doduše dame su bile oduševljene prisustvom engleske fudbalske zvezde na slavlju.

Vejn ne podnosi baš dobro alkohol, tražio je da utišaju muziku, kako bi je slušao sa telefona, psovao bend koji je bio u hotelu, svirao klavir. Na kraju je negde oko pola pet ujutru zaspao za klavirom, kao pravi umetnik.

"Došla je jedna žena i odvela ga u sobu", rekao je tabloidima jedan od gostiju na svadbi...

EXCLUSIVE: Wayne Rooney nearly knocked out after 'getting handy' with fan's wife https://t.co/jsY6YkVkjP pic.twitter.com/EAJx9YfqkM

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) November 20, 2016
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dok je Runi cirkao, Lalana i Henderson gledali gole žene

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2016

Novi pikantni detalji sa priprema reprezentacije Engleske..Kao raspuštena banda deluje engleska reprezentacija otkako je vodi Geret Sautgejt. Čim se završila reprezentativna puza i igrači vratili obavezama u Premijer ligi, tabloidi su počeli da čeprkaju po njihovom minulom radu dok su boravili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.