Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONTE BRANI RUNIJA: Piće posle utakmice je normalna stvar

Antonio Konte, trener fudbalera Čelsija, upitan je da prokomentariše pijanstvo Vejna Runija nakon meča reprezentacije Engleske i ubedljive pobede nad Škotskom.

Konte je stao na Runijevu stranu:
– Važno je da igrači osete slobodu posle utakmice. Moraju sami da preuzimaju odgovornost za svoje postupke. I ja sam posle utakmice išao na piće, dok sam igrao. Pogotovo posle pobeda, slavili smo, to je normalno. Poenta je misliti i na sledeće utakmice, istakao je Konte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Kada su mu rekli da bi Runi mogao da ostane bez kapitenske trake, otkrio je da se do sada nije susretao sa takvim situacijama:
– Iskreno, nije mi se dogodilo ništa slično. Moguće i da mediji preuveličavaju. Ipak, ako bude nešto slično, obavestiću vas, zaključio je Konte.
Podsećamo, Runi je uslikan u veoma pijanom stanju tokom jedne svadbe održane u hotelu u kom su bili smešteni fudbaleri Engleske, što je izazvalo pravi skandal u tamošnjoj fudbalskoj javnosti.
 
The post KONTE BRANI RUNIJA: Piće posle utakmice je normalna stvar appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.