Novak: Mogu bolje, već od sledećeg meča

Izvor: Mondo, 30.Jul.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Mogu bolje, već od sledećeg meča

"I u polufinalu ću morati da budem na visokom nivou", poručio je najbolji teniser sveta.

Foto: Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Prvi teniser sveta Novak Đoković zadovoljan je pobedom nad Tomašom Berdihom i plasmanom u polufinale Mastersa u Torontu, ali je i svestan da može da igra još kvalitetnije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />"Drago mi je zbog pobede. Savladao sam tenisera koji je dugo u Top10 u dva seta i nema mesta kritici. Međutim, siguran sam da mogu da unapredim pojedine segmente igre i nadam se da će tako biti već od sledećeg meča", rekao je Djoković posle meča.

Rival srpskom teniseru u borbi za finale, gde je bio prošle godine, biće Francuz Gael Monfis.

"Monfis igra u odličnoj formi, osvojio je turnir u Vašingtonu i dobio 10 mečeva zaredom. Ima jak servis, dosta trči i pokriva ceo teren. Moraću protiv njega da bude na visokom nivou", poručio je Djoković.

Drugi polufinalni par u Torontu čine Japanac Keji Nišikori i Švajcarac Stan Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Mogu još bolje

Izvor: RTS, 30.Jul.2016

Prvi teniser sveta Novak Đoković zadovoljan je pobedom nad Tomašom Berdihom i plasmanom u polufinale Mastersa u Torontu, ali kaže da može da igra još bolje. . ."Nije prvi put da sam samokritičan. Znam da mogu da igram...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.