Nole besan na sudiju, ali ubedljiv u prvom setu!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole besan na sudiju, ali ubedljiv u prvom setu!

Počeo je meč trećeg kola na završnom turniru u Londonu, između Novaka Đokovića i Belgijanca Davida Gofana. Posle petog gema Novak ušao u raspravu i sa glavnim sudijom, ali i sa supervizorom.

Ono što je najvažnije, Novak je odlično započeo meč protiv neugodnog Belgijanca i posle pet odigranih gemova poveo sa 4:1.

Ali, već tokom tog petog gema, odigranog na Đokovićev servis, sudija je našem teniseru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izrekao opomenu!

Razlog je - prekoračenje vremena prilikom servisa, iako nije običaj da se prvi ovakav prestup u meču sankcioniše na ovaj način.

Novak je u prvom trenutku mirno prihvatio ovu opomenu, ali po završetku gema koji je dobio za vođstvo od 4:1, ušao je u raspravu sa sudijom, smatrajući da je njegova odluka bila nekorektna.

Potom se obratio i supervizoru koji je sedeo iza njega, iznoseći mu svoje primedbe.

Ipak, sve ovo ga nije poremetilo, pa je ubrzo dobio prvi set sa ubedljivih 6:1!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković ušao u raspravu sa sudijom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2016

Opet je sudija uspeo da malo poremeti našeg asa. U petog gemu meča sa Davidom Gofanom, glavni arbitar Ferguson Marfi opomenuo je Novaka Đoković zbog velike pauze tokom poena. Nije bilo pravo Srbinu, ali je ipak prećutao i dobio gem, za vođstvo od 4:1...Posle pauze, Novak je ušao u raspravu sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.