Nije Bajko, nego Supić!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Bajko, nego Supić!

Crvena zvezda dovođenjen golmana Nemanje Supića završila prelazni rok. "Ovo je poslednji potpis", poručuju.

Foto: Fonet/Aleksandar Koković

Burno je danas bilo u Ljutice Bogdana!

Dugo su trajali pregovori oko Slavoljuba Srnića, koji je na kraju i potpisao ugovor sa crveno-belima, i tako se vratio u klub u kojem je ponikao, a svega četiri sata pre kraja prelaznog roka Zvezda je dovela još jedno ime!

Crveno-beli su se pojačali na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poziciji golmana - potpisao je iskusni Nemanja Supić!

Iako je u toku dana na stadionu Crvene zvezde viđen i Boban Bajkovića ipak je Supić golman koji će ubuduće biti alternativa Damiru Kahrimanu, koji je postao prvi golman kada je Predrag Rajković u petak prešao u Makabi iz Tel Aviva.

Supić je branio za mnogobrojne domaće klubove poput Čukaričkog, Vojvodine, Javora i Novog Pazara, a poslednji klub mu je bio Voždovac.

Fotografija sa potpisivanja ugovora postavljena je i na zvanični Twitter profil Crvene zvezde uz poruku da je ovo poslednji potpis u ovom prelaznom roku!

Poslednji potpis u ovom prelaznom roku, delo je Nemanje Supića! #fkczpic.twitter.com/8Qq5eciKwz

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 31, 2015

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNA SE KO ĆE UZ KAHRIMANA: Zvezda potpisala golmana i završila prelazni rok (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2015

Sat brzinski otkucava, a što se tiče Crvene zvezde ona je potpisala golmana, i to ne Bobana Bajkovića kako se danas spominjalo, već Nemanju Supića i time završila prelazni rok.. . Golman Voždovca pristigao je na stadiona ‘Rajko Mitić’ kao zamena Damiru Kahrimanu, koji će konačno dobiti...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda odustala od Bajkovića: Supić Kahrimanova rezerva

Izvor: Utakmica.rs, 01.Sep.2015, 09:47

Epilog priče koja je celog dana isčekivana, ko će biti novi golman Crvene zvezde, dobija svoj epilog. Iako su svi mediji preneli da bi to mogao da bude Boban Bajković, ipak od toga neće biti ništa. Novi golman Zvezde je Nemanja Supić. Visoki Nemanja Supić, koji je branio boje.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Srnić: "Vratio sam se svojoj kući"

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u utorak poslednja dva fudbalera koji su ugovore potpisali poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka...Vicešampion Srbije upriličio je u utorak promociju dvojice fudbalera koji su dogovore o prelasku u redove Crvene zvezde postigli tokom poslednjeg dana letnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.