VIDEO: Zvezda dovela skandal majstora

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zvezda dovela skandal majstora

Gde je Nemanja Supić, tu su incidenti. Novi golmana Crvene zvezde poslednje je pojačanje na "Marakani", a iskusni 33-godišnji čuvar mreže u dugoj karijeri je imao mnogo problema sa navijačima.

Dok je nosio dres Voždovca sukobio se sa navijačima Vojvodine, za koju je nekada nastupao, a tifozi Novog Pazara su ga uzeli na zub zbog navodne podrške Ratku Mladiću. Pre dve godine, Supić je čak i branio boje kluba iz Raške oblasti, ali je tamo doživeo brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neprijatnosti zbog kojih je brzo napustio grad na Jošanici. Čak je organizovan i protest protiv njega u Novom Pazaru. Branio je i boje reprezentacije BiH dok je selektor bio Miroslav Ćiro Blažević.

U bogatoj karijeri, Supić je branio boje: Mladost Gacko, Železnik, Radnički (O), Bežaniju, Zemun, Čukarički, Javor, Anortozis, Politehniku, Javor, Vojvodinu, Novi Pazar i Voždovac.

Pogledajte sve incidente u kojima je bio akter Nemanja Supić!
Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.