Nesta odlazi iz Milana po završetku sezone

Izvor: Blic, 25.Nov.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesta odlazi iz Milana po završetku sezone

Fudbaler Milana Alesandro Nesta napustiće klub po završetku sezone, rekao je njegov saigrač Tijago Silva.

"Veoma mi je žao Neste jer mislim da mu je ovo poslednja sezona sa nama. Biće mi krivo ako nas zaista napusti", rekao je Silva.

Neki italijanski mediji objavili su i da bi ova sezona mogla biti poslednja u velikoj karijeri bivšeg reprezentativca Italije, dok drugi spominju jednostavni prelazak u drugi klub tokom narednog leta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesta odlazi?

Izvor: S media, 25.Nov.2010

Defanzivac Milana, Alesandro Nesta, napustiće tabor "roso-nera" na kraju sezone, tvrdi jedan od njegovih saigrača...Naime, ovu informaciju je italijanskim medijima preneo Tijago Silva, koji je izjavio da mu je žao što je tekuće sezona poslednja koju će Nesta provesti u Milanu...LŠ: Podvig Rome,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.