Nema ulaznica za Pionir!

Izvor: B92, 21.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ulaznica za Pionir!

Ulaznica za četvrtu utakmicu finala plej-of serije Superlige između Crvene zvezde i Partizana neće biti u slobodnoj prodaji, saopšteno je na sajtu C. zvezde.

Kako se navodi u saopštenju ulaznice su 'razgrabljene' na Malom Kalemegdanu, a prema dosadašnjoj praksi Partizan će dobiti 200 karata za svoje navijače. Kapacitet hale koja ima 7000 mesta biće smanjen iz sigurnosnih razloga. Utakmica se igra se u četvrtak u 18 časova. Eventualna peta utakmica igraće se u subotu, 23. maja sa početkom u 20:15 časova.

Partizan u finalnoj seriji vodi 2:1 i potrebna mu je još jedna pobeda za osmu uzastopnu titulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez karata za četvrtu utakmicu

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2009, 04:37

Ulaznica za četvrtu utakmicu finala plej-of serije Superlige između Crvene zvezde i Partizana neće biti u slobodnoj prodaji, saopšteno je na sajtu C. zvezde.Kako se navodi u saopštenju ulaznice su "razgrabljene" na Malom Kalemegdanu, a prema dosadašnjoj praksi Partizan će dobiti 200 karata za...

Nastavak na Radio 021...

PLEJ-OF: Pionir u crveno-belom?!

Izvor: Mondo, 20.Maj.2009

Ulaznice za četvrtu utakmicu finala plej-ofa neće se naći u slobodnoj prodaji, saopštila je na svom sajtu Crvena zvezda. Partizan će dobiti 200 ulaznica za svoje navijače, a Zvezda je najavila da će 'kapacitet hale biti smanjen iz bezbednosnih razloga'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.