Nejmar: Ne znam da li ću ikada dostići Ronaldov i Mesijev nivo (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Dec.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Ne znam da li ću ikada dostići Ronaldov i Mesijev nivo (ANKETA)

“Rastem svakog dana, svake sezone”, naglasio je Brazilac

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su daleko iznad svih kolega i prosto se ne vidi kraj dominaciji Portugalca i Argentinca, a Brazilac Nejmar je proglašen za najveću nadu svetskog fudbala i sledeće čudo. Mada on ipak još nije siguran da može da beleži rezultate poput njegovog klupskog saigrača i zvezde Kraljevskog kluba.

“Ne znam da li ću dostići nivo Kristijana i Mesi, ali zbog toga radim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svakog dana. Uvek želim da napredujem. Rastem svakog dana, svake sezone”, rekao je Nejmar.

Nejmar ima tek 22 godine, a već je peti najbolji strelac reprezentacije Brazila sa 42 gola, ali se još nije u potpunosti dokazao na Starom kontinetu kada su u pitanju trofeji. Ipak u Barseloni oni nikada nisu daleko, a mladi Brazilac je već postigao 11 golova u Primeri ove sezone.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.