Nejmar: Nastaviću da izlazim i zabavljam se

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Nastaviću da izlazim i zabavljam se

Zvezda Barselone Nejmar kaže da neće prestati sa noćnim životom, iako ga mnogi kritikuju.

On prihvata kritike za igru, ali kaže da niko ne može da mu se meša u privatni život.

„Morate da gledate stvari koje radim na terenu. Sve ostalo je privatnost. Kada sam van terena, to je moj privatni život. Sudite mi na osvonu terena. Nemam problem da govorim o kartonima ili isključenjima, ali imam kada govorim o privatnom životu. Imam 24 godine. Imam svoja ostvarenja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i stvari van toga. Veoma sam tih kada su te stvari u pitanju“, kaže Brazilac i dodaje:

„Volim da izlazim i zabavljam se sa prijateljima. Ima porodicu i prijatelje. Zbog čega ne smem da uživam u žurkama? Smem i nastaviću to da radim. ako ispunjavam obaveze, ne vidim nikakav problem. zamislite da imate 24 godine, da zarađujete koliko i ja i da imate sve što imam. Zar ne biste radili isto?“

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.